OPFRIS/VERDIEPING/REBOOT
(alleen voor ex-deelnemers aan een SERVO-training)


Ben jij een van de meer dan 1000 deelnemers aan de basistraining SERVO Helder Groeien? 

Weet je nog hoe je tijdens de training na slechts twee weken vooruit gegaan was? Hoe je je voelde op de tweede dag van de training? Ben je SERVO blijven toepassen en wil je nog meer? Of ben je toch gestopt en wil je heropstarten?

Dat kan tijdens een workshop/opfrisdag in België of Italië:


OPFRISSESSIES IN ITALIË VOOR SERVO-ALUMNI


Data en informatie over opfrissing en verdieping in Italië tijdens de paasvakantie van 2023 kan je hier downloaden. De zomer van 2023 is volgeboekt. Er komen nieuwe mogelijkheden in de zomer van 2024! Aarzel niet ons reeds te contacteren: jk@servo-training.be 

Een advocaat-deelnemer over de opfrissessie in Italië in de zomer 2022: 'Fantastisch dat ik een 'reboot' van de training kon volgen op zo'n prachtige en rustgevende locatie, een absolute aanrader. Enorm dankbaar voor alle inzichten die we kregen van Jeff Keustermans en Ingrid Arckens, en voor hun warme Italiaanse gastvrijheid.'


VERDIEPING & OPFRISDAG IN BELGIË: LIVE EN ONLINE

Zaterdag 21 oktober 2023
Plaats: in Schelle (nabij Antwerpen) van 10u00 (onthaal) tot 16u30 in de rustige omgeving van De Rederij, die we helemaal voor SERVO alleen hebben... (ligging: hier): training, lunch, koffie/thee/water, afsluitdrink.


Op een even boeiende en leuke manier als tijdens de basistraining frissen we in De Rederij nabij Antwerpen alles op  en verbreden en verdiepen we wat we leerden in de basistraining. Samen oefenen we ook en zo gaan gaan we interactief nog verder naar meer energie, comfort, vertrouwen en focus... want 'stap voor stap', zo werkt het!

Ook deelnemers die in de herfst van 2021 en 2022 deelnamen aan de opfrissessies zullen weer verdere stappen zetten.


PRIJS: Te bepalen (inclusief lunch, koffie/thee/water en afsluitdrink achteraf, documentatie, jaarabonnement op online video-sessies én BTW). 

Factuur: 'Opvolgreeks Servo - Beheer van tijd en energie - Live en online jaarabonnement (vanaf 21 oktober 2023 tot en met 31 december 2024)'.

Inschrijven kan door een mail te zenden aan jk@servo-training.be met je naam en facturatiegegevens (incl. BTW-nr) en vermelding 'Reboot herfst 2023'.

Geniet van het verder helder groeien!