PROFESSIONAL GROWTH
FOR LAWYERS & HIGH PROFILES"Stuur je leven met SERVO!"
(68 jaar, medicus)"SERVO biedt krachtige onderbouwde en haalbare technieken om je eigen menszijn maximaal te ontplooien, zonder in het verleden te blijven hangen."
(57 jaar, advocaat)AGENDA EN INSCHRIJVINGEN


In-house - individueel ('personal mindset training traject') - in beperkte groep

We hebben twee versies (in het Nederlands en in het Frans).


1. De 'Economy Plus' training is een webinar-cyclus met vijf modules gespreid over zes uren in een periode van twee tot vier weken. Het is een 'intense/ingekorte' versie van onze grondigere training ('Business Pro'). De documentatie bestaat uit ongeveer 20 blz. (PDF).

Deze 'intense' training wordt momenteel alleen 'in-house' (online of 'blended') aangeboden. 


2. Een 'Business Pro' training, in eigen beheer en in samenwerking met diverse uitgeverijen (België/Nederland), in beperkte groepen die specifiek gericht is op de 'zeer intense professional' zoals bv. vrije beroepers (advocaten, notarissen, accountants, bedrijfsrevisoren, medici,...), management, academici, topambtenaren, magistraten, ondernemers, politici en iedereen die zich geroepen voelt...  

Deze training is gespreid over (minstens) twee dagen (in totaal tien uren) met enkele weken tussen en leert de SERVO-principes en oefeneningen op de meest grondige wijze aan de hand van een syllabus van 108 blz.

Deze versie werd in België eerder erkend voor 9 punten permanente vorming door de Orde van Vlaamse Balies, en via KNOPSPublishing voor 10 punten door de Nationale Kamer van Notarissen (nr 33732) en voor 10 uren door het Kenniscentrum voor Gerechtsdeurwaarders (nr. 515435)

In Nederland kent de Nederlandse Orde van Advocaten en Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie telkens 10 punten toe.

--> Meer informatie en inschrijven in de Business Pro training hier.


Wij verzorgen voor kantoren, bedrijven en organisaties ook graag een 'in-house' training. Je kan de training ook volgen in een 'personal trainer' traject (individueel). Contacteer ons hiervoor a.u.b. via jk@servo-training.be 

"Dankzij SERVO verspil ik geen energie meer aan zorgen maken over dingen die ik toch niet kan veranderen."
(35 jaar, advocaat, SERVO-training herfst 2018)

"Super, 'lifechanging'" (56 jaar, magistrate)


Als je vragen hebt over de inhoud van onze trainingen, zend dan a.u.b. een e-mail aan jk@servo-training.be
   Servo Helder Groeien
www.limine.be