PROFESSIONAL GROWTH
FOR LAWYERS & HIGH PROFILES[ français ]
"Ik startte sceptisch, maar ben helemaal overtuigd. De oefeningen zijn eenvoudig, maar als je ze doet heb je gegarandeerd resultaat."
(41 jaar, advocaat)
"Ik ben heel blij en dankbaar dat ik dankzij SERVO een heel gemakkelijke manier heb gevonden om mijn mentale welzijn dagelijks op peil te houden (energie en rust)."
(35 jaar, bediende)

"Technieken en inzichten leren waarmee je nog beter op het spoor blijft is een teken van professionalisme, iets voor mensen met een 'growth mindset'. Het laat je toe om nog verder op expeditie te trekken: je hebt extra tools én je weet dat je te allen tijde kan terugkeren naar een 'veilige haven'. Zo presteer en leef je intenser."
(Jeff Keustermans, advocaat en hoofdtrainer SERVO Helder Groeien)

IETS VOOR JOU?Wil je leren om professioneel om te gaan met stress in jouw juridische of ander intense beroep? Met beide voeten op de grond? Met eenvoudige principes en handige oefeningen?

Als je als teamleider of als lid van een team je welzijn meer aandacht schenkt heeft het hele team daar baat bij (Stanford University 'Employee Wellness & Stress Management' course, zomer en herfst 2022).

De SERVO-training richt zich tot personen die nog behoorlijk goed functioneren en zichzelf zelden of nooit lager dan 6 op 10 quoteren op het vlak van geluk, welzijn, energie en capaciteiten. De training geeft goed functionerende personen extra mogelijkheden, hoger comfort en meer energie.

Als je extra efficiënt wil bouwen aan je succes (zowel op persoonlijk als op professioneel vlak), zal je veel hebben aan de oefeningen waarmee je gebruik leert maken van de krachten van je onbewuste brein.

De training richt zich specifiek tot juridische en aanverwante beroepen, en tot andere intense beroepen die door de aard van hun werk worden blootgesteld aan intense stress. Zij hebben bijzonder baat bij het aanleren van inzichten en oefeningen om deze stress te verminderen, af te leiden en zelfs te vermijden.

Ook mensen 'met een thema' (slecht slapen, stress, te vaak piekeren, zorgen maken, van alles 'moeten', nu en dan last van overdreven vermoeidheid of stress-gerelateerde pijnen, etc.) kunnen deze training gebruiken om te streven naar 8 of 9 op tien. 

De training levert inzichten en hulpmiddelen om op koers te blijven en om mindere momenten bij te spijkeren. Zo kan je weer vlot leven en werken... of nog vlotter leven en werken.

Deelname aan een training kan vanaf 18 jaar. Een ontwikkeld bewust brein is immers een voorwaarde om SERVO correct toe te passen.
"Het is heel vaak eenvoudiger dan het lijkt, maar je moet het weten."
(35 jaar, notaris)
DIT DOEN WE NIET:


Indien je depressief bent, een burn-out hebt of chronisch vermoeid bent, of een onverwerkt trauma hebt, alsook bij elk medisch of psychisch probleem, dien je hulp te zoeken via de geëigende professionele kanalen (artsen, psychologen). In uitzonderlijke omstandigheden, neem je uitzonderlijke maatregelen. De SERVO-principes en -oefeningen zijn bestemd voor het gewone dagelijkse leven van in essentie goed functionerende mensen.

 

Andere organisaties gebruiken gelijkaardige technieken ook voor zwaardere situaties, zoals voor personen die volledig ‘vast’ zitten. De technieken worden dan veel verder uitgewerkt, ruimer omkaderd tijdens vier tot vijf dagen opleiding, op maat aangepast en/of intenser toegepast, meestal met een vorm van persoonlijke begeleiding. Kijk bijvoorbeeld op de websites van www.anderleven.nl, www.jebreinalsmedicijn.be (Dr. Sofie Reubens), www.centrumdiabolo.be (Sévérine Van De Voorde, Dr. in de psychologie UGent) en www.livetheconnection.com .

 


Sommige deelnemers aan deze meer intense opleidingen, trainingen en begeleidingen vinden op termijn SERVO wel handig om na hun herstel met een licht en helder systeem op het juiste spoor te blijven. Maar als dat zonder SERVO ook lukt, des te beter!


MEER:Meer informatie over onze trainingen kan je vinden in de uittreksels uit onze syllabus - die uittreksels kan je hier downloaden

Kijk ook al even op onze pagina
downloads"Ik ontdekte wie ik werkelijk wil zijn/ben, dankzij SERVO."
(40 jaar, zelfstandige, SERVO-training herfst 2018)

--> AGENDA EN INSCHRIJVEN

--> WIE?
Servo Helder Groeien stress voorkomen wellbeing timemanagement